Team Tijger!

Veel gestelde vragen

Klik in de menubalk op ‘ga naar jouw actie’. En klik dan op ‘wachtwoord vergeten’. Vul daar je e-mailadres in. Vervolgens ontvang je een e-mail met uitleg.
Actievoeren kan tot 3 juni. Op die dag kun je naar de finale van Team Tijger in Amsterdam! Bestel je tickets op wnf.nl/ticketsfinale
Heb jij geld opgehaald voor de tijger? Dan ontvang je van ons een beloning. Deze beloningen worden in juli naar je toe gestuurd. Hoe meer geld je ophaalt, des te groter je beloning is. Kijk hier naar het prijzenoverzicht.
Als je een actie aanmaakt op de site ontvang je binnen een week een actiepakket thuis. Daar zitten sms-kaarten in. Ook vind je op de website heel veel informatie en handige actietips. Is je actiemateriaal op? Download dan hier extra actiemateriaal.
Ja, je krijgt een e-mailbericht met daarin de melding dat er een bericht op je prikbord is geplaatst.
Ja, als je ingelogd bent, kun je met het ‘prullenbakje’ een reactie op het prikbord verwijderen.
Binnen een half uur wordt het sms-bedrag van € 3,- bij het totaalbedrag opgeteld. Het geld is alleen zichtbaar bij jouw actie als het smsje is gestuurd met de juiste actienaam, let dus op dat mensen altijd TIJGER SPATIE je actienaam gebruiken.
Niet iedereen kan geld geven via een sms’je. Dit heeft te maken met je abonnement van je telefoon. Je abonnement kan geblokkeerd zijn voor dit soort afschrijvingen. Via sommige providers kun je ook geen smsje sturen als je een prepaid-simkaart hebt. Dan kun je altijd ook gewoon geld geven of online een gift doen. 
De opbrengst van de actie gaat naar projecten in Nepal van het Wereld Natuur Fonds die de tijgers beschermen. Voor een SMS-bericht wordt een klein deel afgehouden voor afhandeling van berichten. Van een sms-bericht is 90% van het bedrag (=€2,70) van een SMS voor de tijger.
Alle sms-berichten met TIJGER worden overgemaakt aan het Wereld Natuur Fonds. Het bedrag gaat naar de projecten die de tijger beschermen. Als je actienaam verkeerd is gespeld of de SPATIE is vergeten, dan kunnen we alleen niet meer achterhalen welke actievoerder hier achter zit. 
Alle sms-berichten met TIJGER worden overgemaakt aan het Wereld Natuur Fonds. Het bedrag gaat naar de projecten die de tijger beschermen. We kunenn dan alleen niet meer achterhalen welke actievoerder hier achter zit.
Werkt je actiapagina niet helemaal zoals je zou willen? Probeer dan een andere browser: google chrome. Bellen mag natuurlijk altijd. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 1700 uur op 0800-1962 (gratis). Of stuur een mail naar wnfrangers@wwf.nl